De vier Premier League-wedstrijden van Chelsea zijn een kleine momentopname van wat het seizoen kan zijn. Desalniettemin geven ze ons een kijkje in wat er momenteel met de club gebeurt en wat ze moeten oplossen. Pulisic zit in een nieuw team in een nieuwe competitie en vroege terugkeer onthult slechts zoveel. Amerikaanse fans houden Chelsea in het bijzonder in de gaten sinds Christian Pulisic met een goedkope voetbalshirts bij het team kwam.

Het was een gemengde start van het Premier League-seizoen voor Chelsea. Vijf punten uit vier wedstrijden vertegenwoordigen een overweldigende start, maar met een nieuwe manager en tal van nieuwe spelers in de ploeg is de huidige 11e plaats misschien niet de slechtste plek ter wereld.

Natuurlijk met een nieuwe manager in Frank Lampard en verschillende jonge spelers die zich willen aanpassen aan het leven op Stamford Bridge, kan het even duren voordat dingen op hun plaats klikken. Dat was waar Marcos Alonso met een Chelsea voetbalshirts op hoopte toen hij maandagavond naar sociale media ging.

Manchester United full-back Diogo Dalot is naar de Chinese Super League club Shanghai SIPG gereisd om behandeling te zoeken voor een heupprobleem. De 2018 kampioenen tellen voormalig Chelsea-middenvelder Oscar in hun ploeg naast ex-West Ham-spits Marko Arnautovic en zijn landgenoot Hulk.