Juventus heeft naar verluidt een ongelooflijk bod van £ 95 miljoen uitgebracht plus Paulo Dybala voor Neymar. Neymar wordt verondersteld ongelukkig te zijn in Frankrijk twee jaar na een wereldrecord £ 200 miljoen verhuizing vanuit Barcelona. Zijn voormalige club heeft naar verluidt geprobeerd hem deze zomer terug te brengen naar het Nou Camp.

Pellegrini met een goedkope voetbalshirts zou dit seizoen waarschijnlijk niet in het eerste team van Juventus doorbreken, met Alex Sandro die de eerste keus achterste plek stevig in handen had. De nieuwe ondertekening van Danilo, ingebracht uit Manchester City in ruil voor Joao Cancelo, kan ook aan de linkerkant invullen nadat hij heeft geholpen het gat in City te dichten achtergelaten door de langdurige blessures aan Benjamin Mendy.

Ondanks zijn jeugd is Pellegrini geen onbekende in dergelijke verwondingen. Voordat hij uit zijn tienerjaren was, scheurde hij het voorste kruisband in zijn linkerknie, voordat hij zijn rechterknieschijf brak terwijl hij terugvocht naar volledige fitheid.

Dingen zijn echter niet zoals mensen denken! Op dezelfde dag dat Luca Pellegrini bij Juventus tekende als onderdeel van een ruilovereenkomst met zijn jongensclub Roma, was de mogelijkheid dat de jonge Italiaan uitgeleend werd altijd een mogelijkheid. Aangezien hij plotseling een zeer goede linksback voor zich had in Alex Sandro in een Juventus voetbalshirts, zou de kans op reguliere speeltijd nooit mogelijk zijn in Turijn.