Wolven uit de Premier League hebben een bod van € 28 miljoen geaccepteerd door AC Milan voor middenvelder Franck Kessie die een goedkope voetbalshirts droeg, beweert een rapport. Er is deze zomer intens gespeculeerd over Kessie, ondanks het feit dat hij nog geen enkele voorseizoenwedstrijd heeft gespeeld vanwege de verplichtingen van de African Cup of Nations.

AC Milan zou volgens een rapport een van hun jongste startende XI's ooit kunnen uitkomen in termen van gemiddelde leeftijd volgend seizoen. De Rossoneri hebben een duidelijke marktstrategie in het huidige venster: oudere, ervaren spelers zoals Ignazio Abate, Riccardo Montolino en Cristian Zapata vervangen door jongere, veelbelovende acquisities.

Een verklaring op de officiële website van de club zei: "AC Milan is verheugd aan te kondigen dat de club een overeenkomst heeft bereikt met Clube de Regatas do Flamengo voor de overname van de Braziliaanse verdediger Leonardo Campos Duarte da Silva." Leo Duarte wordt de 36e Braziliaanse voetballer om de Rossoneri-trui te dragen, waarmee de traditie van 'The Green and Yellow' wordt voortgezet die deel uitmaakt van de geschiedenis van AC Milan. "

De botsing van AC Milan met Man Utd was belangrijk, niet alleen om de verbetering te bevestigen onder Giampaolo die AC Milan voetbalshirts erg leuk vindt, maar ook om een ​​glimp op te vangen van Jack Bonaventura die voor het eerst in 282 dagen speelde. De Italiaanse middenvelder was een serieus verlies voor de Rossoneri vorig seizoen en hoewel hij maar een paar minuten speelde, was de weinige tijd die hij op het veld doorbracht op veel niveaus geruststellend.